Contes

 Col·lecció Educació Emocional

Una col·lecció de contes protagonitzats per la Berta, que ens acosten a l’educació emocional i a les habilitats socials. Que ens parlen d’emocions, d’empatia, d’assertivitat, d’escolta activa, sobre comunicació afectiva, gestió de conflictes, mediació...
Els contes de la Berta els publica l'editorial Omniabooks (www.omniabooks.com)

· Tu sí que m'estimes, Berta! (comunicació afectiva i mediació de conflictes)  més informació
· La Berta i les ulleres de visió empàtica (empatia i comunicació assertiva) més informació
· Que m'escoltes, Berta? (escolta activa i comunicació) més informació
· Quina emoció! La Berta se'n va de colònies (consciència i regulació emocionals) més informació
· Ets única, Berta! (reconeixement i autoestima) més informació

Al final de cada conte, hi trobem una pàgina amb tot de propostes i reflexions per fer en família, un bon recurs per créixer en família o per treballar l'educació emocional a l'aula.

Hi ha tantes realitats com punts de vista, especialment quan parlem de conflictes i emocions. És per això, que cada conte té un il·lustrador o il·lustradora diferent i la Berta ens sorprèn a cada nova aventura. Els il·lustradors i les il·lustradores que li han donat vida són l'Oriol Galí, la Cristina Méndez, la Bernadette Cuxart i el Valentí Gubianas.

Els contes, han estat tots escrits per la Júlia Prunés (autora del blog on os trobeu) qui, n'ha il·lustrat un d'ells amb fotografies dels personatges fets de drap, que m'acompanyen a les narracions per a famílies i per a escoles per tal de donar a conèixer les bases de l'educació emocional i convidar a petits i a grans, a reflexionar.

Pots seguir-nos a facebook a la pàgina Els contes de la Berta · Col·lecció Educació Emocional

Trobereu la col·lecció en format ibook, per a dispositius apple, amb àudio incorporat

Des del curs 2015-16, sóc autora dels contes del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, en el que participen escoles de primària de tot Catalunya, els contes de les últimes edicions es troben recollits en el blog www.contesperaprendreaser.blogspot.com, amb tot de recursos per reflexionar i treballar-los a l'aula.

Si vols rebre informació sobre les meves activitats i propostes, omple el següent formulari.

O posa't en contacte amb mi a través del mail juliaprunes@gmail.com
o fes-me un truc al 665 631 051

1 comentari:

  1. Els dos trocets que he vist m'han encantat. Ànims que és una feina molt ben feta i molts espectadors quedaran bocavadats amb la Berta, i seguiran el seu exemple. Luci

    ResponElimina