divendres, 9 de setembre del 2016

Comença un nou curs!

Els equips de mestres ja fa uns dies que treballen preparant-ho tot pel nou curs... dilluns es retrobaran, a l'aula, amb els nens i les nenes, els nois i les noies que donen sentit a la seva feina.
Ja fa uns anys que tinc l'oportunitat, de tant en tant, de veure'ls treballar, i que n'acompanyo en formacions o tallers i, us he de dir que la meva admiració només fa que créixer! Fan una gran tasca, molt intensa i gens senzilla!

Des de fa uns quants anyets... també em dedico a parlar d'educació emocional en el marc de la família... Sóc mare de 3 nois i visc en primera persona totes les meravelles i les dificultats de la vida familiar. Aprenc i desaprenc dia a dia i, em quedo sovint, amb aquella sensació de no fer prou, ni fer-ho prou bé. M'encanta compartir el que aprenc i el que sé en tallers organitzats per les AMPA, escoles i grups de famílies... em fa sentir útil i alhora, acompanyada.

Els contes que escric, m'han permès entrar a l'aula i treballar amb els nens i les nenes, que em tenen fascinada amb els seus raonaments i la seva saviesa. Gaudeixo del privilegi d'escoltar-los i d'aprendre a cada sessió, com molts dels seus i les seves mestres.

I, és que la meva feina és #MoltmésQueunaFeina, em sento afortunada i eternament agraïda, em fa créixer a mi i també a la meva família.

El curs 2016-17, comença amb moltes novetats! En aquest dossier n'hi trobareu unes quantes... espero i desitjo que les trobeu interessants!

Dossier curs 2016-17 · Tallers, formació, xerrades...


Que tingueu un molt bon començament de curs!
Júlia