dissabte, 20 de febrer del 2016

"Ets única, Berta" a Verkami

Com cada any, per aquestes dates, la Berta es prepara per estrenar nou conte. "Ets única, Berta!" serà el 5è de la col·lecció Educació Emocional que publica l'Editorial Omniabooks.

I, com ja va sent tradició, ho farem gràcies al micromecenatge de Verkami. Aquest és el tercer conte que publiquem gràcies a la col·laboració d'un bon grapat de mecenes. És una experiència emocional molt enriquidora i que aporta una energia especial a cadascun dels contes.


En el fons, el micromecenatge és una "venda online anticipada". Veureu, cada mecenes que hi col·labora, assumeix el compromís de fer una aportació econòmica a canvi d'alguna de les "recompenses" que s'hi ofereixen. Passats 40 dies, només si s'ha arribat a l'objectiu marcat, l'aportació es fa efectiva i el projecte tira endavant.
He participat com a mecenes en uns quants projectes, i és clar, també com a "creadora" i, us he de confessar que tant una cosa com l'altra són experiències que s'han de viure per poder explicar en paraules. Participem en un repte compartit, un exercici de confiança mútua, et sents part d'un somni...


M'encanta el micromecenatge...  aporta una energia especial als contes, els fa més "nostres".
És un sistema que permet a petits-grans creadors com jo, que fem realitat els nostres somnis, sense haver d'assumir deutes ni demanar préstecs a ningú. I que, alhora premia la confiança dels mecenes, amb recompenses exclussives que d'una altra manera no podrien aconseguir. Tothom hi surt guanyant!

Vols formar part d'aquest somni?