dissabte, 28 de gener del 2012

Massatge infantil als Matins de TV3

El passat 27 de gener vam anar als Matins de TV3 a parlar de massatge infantil... m'hi van acompanyar la Marta i l'Oleguer, la Patri i l'Anna i també la Virginia, amb l'Eloi i la Fiona.


 
Va ser tota una experiència! i vam demostrar que una imatge val més que mil paraules... doncs no calia parlar gaire dels beneficis del massatge ni preguntar si als nadons els agrada rebre'n i a les mares fer-los-en...  només de veure'ls ja quedava més que clar!

13 minutets donen per ben poc quan una té tantes coses per explicar sobre el món dels massatges per a nadons... i se'ns va fer curt! Tot i així... Déu n'hi do tot el que vam poguer explicar!
Mentrestant el disc A flor de pell sonava de fons i al final se'n va fer menció també...

 
Només puc estar agraïda... sobretot amb les mares que van participar d'aquesta sessió tan especial! elles i els seus nadons van transmetre tot el què calia transmetre!! moltes gràcies noies!!

Aquí teniu l'enllaç de la nostra intervenció en els Matins de TV3...



divendres, 20 de gener del 2012

La Judit i la Yumme

La Judit i la Yumme són les meves nines-nenes i m'acompanyen sempre als cursos de massatge. Mentres una em fa de model per mostrar com es fan tots els moviments, l'altra està a la disposició dels pares o mares si els fa falta, bé perquè el seu nadó no està disponible per a rebre un massatge (que s'ha adormit, vol jugar...) o també per a aquells pares o mares que han vingut en parella i un dels dos vol practicar els moviments mentre un d'ells fa massatge al seu nadó.


La Yumme és africana i la Judit catalana... però són com germanes! i totes dues nenes, doncs jo a casa ja tinc 3 xicotots... com que a AEMI em van deixar escollir... Doncs totes dues han nascut de la mà de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil i estàn dissenyades especialment per ser utilitzades per a les educadores de massatge... jo estic encantada amb elles! són precioses i es fan estimar moltíssim!


Aquí les teniu... a punt per rebre un bon massatge! A més... estrenem bolquers! que ens ha regalat la Montse, de Tucuxí! moltes gràcies Montse!